Servicii Foto

In afara de un portofoliu impresionant, fotograful de nunta care ti-l doresti trebuie sa aiba si tarife care se incadreaza in bugetul tau.
Ai vazut cateva din fotografiile sale si ti-au placut, intr-atat, incat sa decizi, in sfarsit, ca el va fi acela caruia ii vei incredinta responsabilitatea sa se ocupe cu capturarea amintirilor de la nunta ta. Atunci, e pertinent sa te intereseze si detalii despre tarifele sale si ce anume iti ofera.

Daca si tu esti o fire romantica, daca ai vazut fotografiile din galeriile de pe acest site si iti place stilul meu, consulta pachetele de servicii pe care le-am creat, pentru diferite categorii de buget. Fiecare pachet include realizarea unui numar nelimitat de fotografii, selectarea celor care sunt relevante in a crea povestea nuntii voastre, retusarea individuala a acestora si livrarea lor la cea mai buna calitate, pe DVD-uri personalizate.

Cele mai reusite dintre ele vor fi oferite intr-un album de fotografii care este inclus in unele pachete, vei primi si un slideshow cu ele si le poti arata oricui.

Oferta pentru servicii de fotografiere nunta

Se realizeaza un numar nelimitat de fotografii digitale pe parcursul intregului eveniment si include cununia  civila, pregatiri mire si mireasa, obiceiuri la mire, nasi, mireasa, sedinta foto in parc sau alta locatie,  foto grupuri invitati, cununia religioasa, petrecere restaurant pana la tort.

Se livreaza clientului:
1  DVD personalizat care contine :

 • numar nelimitat de fotografii la cea mai buna calitate (uzual 400-800) selectate si post procesate (la nivel de culoare, expunere)
 • peste 10 fotografii digitale prelucrate “artistic”.

Pret pachet servicii: 300 EURO
OFERTA LIMITATA! Pret pachet servicii: doar 250 EURO la achizitionarea impreuna cu un pachet video.

Se realizeaza un numar nelimitat de fotografii digitale pe parcursul intregului eveniment, cu echipamente profesionale si include cununia  civila, pregatiri mire si mireasa, obiceiuri la mire, nasi, mireasa, sesiune foto romantica in parc sau alta locatie,  foto grupuri invitati, cununia religioasa, petrecere restaurant pana la final (dupa tort sau scoaterea voalului miresei).

Se livreaza clientului:
2 seturi de DVD-uri personalizate care contin:

 • numar nelimitat de fotografii la cea mai buna calitate (uzual 700-1000) selectate si post procesate individual (la nivel de culoare, expunere, claritate, incadrare iar unele cu efecte artistice)
 • peste 30 fotografii digitale prelucrate “artistic”.
 • slideshow pe DVD cu cele mai resusite cadre de la sedintele foto
 • Un album clasic deosebit, cu 100 fotografii marime 13×18 cm.

Pret pachet servicii: 400 EURO
OFERTA LIMITATA! Pret pachet servicii: doar 350 EURO la achizitionarea impreuna cu un pachet video.

O sesiune artistica de portret, cu mirii, premergatoare nuntii (“pre- wedding”). Ne ajuta sa ne cunoastem mai bine, sa depasim deja inaintea zilei nuntii unele bariere de comunicare. Se fotografiaza in una sau mai multe locatii, pe parcursul a una sau mai multe ore, in aceasi zi. Deseori mirii prefera aceasta sesiune de fotografiere sa aiba loc in ziua cununiei civile, in cazul in care aceasta este in alta zi decat cea a nuntii, sau o putem programa la o data aleasa de comun acord.
In ziua nuntii – se realizeaza un numar nelimitat de fotografii digitale pe parcursul intregului eveniment, cu echipamente profesionale si include cununia civila, pregatiri mire si mireasa, obiceiuri la mire, nasi, mireasa, sesiune foto romantica in parc sau alta locatie, foto grupuri invitati, cununia religioasa, petrecere restaurant pana la final (dupa tort sau scoaterea voalului miresei).

Se livreaza clientului:
3 seturi de DVD-uri personalizate care contin:

 • numar nelimitat de fotografii la cea mai buna calitate (uzual peste 1200) selectate si post procesate individual (la nivel de culoare, expunere, claritate, incadrare iar unele cu efecte artistice )
 • peste 50 fotografii digitale prelucrate “artistic”.
 • slideshow pe fond muzical compus dintr-o selectie a fotografiilor realizate pe parcursul sesiunilor artistice de portret cu mirii. Se livreaza pe DVD.
 • un album digital cu design special de nunta, coperti din piele si pagini cartonate format 30×30 cm (deschis 30×60 cm), cu 25 deschideri (50 pagini).

Pret pachet servicii: 750 EURO
OFERTA LIMITATA! Pret pachet servicii: doar 700 EURO la achizitionarea impreuna cu un pachet video.

Oferta pentru servicii de fotografiere botez

Se realizeaza un numar nelimitat de fotografii digitale pe parcursul intregului eveniment si include slujba botez la biserica, minisedinta foto micut impreuna cu parintii, fotografii grupuri invitati, petrecere restaurant pana la tort.

Se livreaza clientului:
Un DVD personalizat care contine:

 • numar nelimitat de fotografii la cea mai buna calitate (uzual 400-700) selectate si post procesate individual (la nivel de culoare, expunere);
 • peste 10 fotografii digitale prelucrate “artistic”.

Pret pachet servicii: 200 EURO
OFERTA LIMITATA! Pret pachet servicii: doar 150 EURO la achizitionarea impreuna cu un pachet video.

Se realizeaza un numar nelimitat de fotografii digitale pe parcursul intregului eveniment, cu echipamente profesionale si include imbracatul noului botezat,slujba de botez, minisedinta foto, fotografii grupuri invitati, petrecere restaurant pana la final.

Se livreaza clientului:
Un set de DVD-uri personalizate care contine:

 • numar nelimitat de fotografii la cea mai buna calitate (uzual 400-700) selectate si post procesate individual (la nivel de culoare, expunere, claritate, incadrare iar unele cu efecte artistice);
 • peste 30 fotografii digitale prelucrate “artistic”;
 • slideshow pe DVD cu cele mai resusite cadre de la sedintele foto.
 • Un album clasic deosebit, cu 100 fotografii marime 13×18 cm.

Pret pachet servicii: 350 EURO
OFERTA LIMITATA! Pret pachet servicii: doar 300 EURO la achizitionarea impreuna cu un pachet video.

Se realizeaza un numar nelimitat de fotografii digitale pe parcursul intregului eveniment, cu echipamente profesionale si include imbracatul noului botezat, slujba de botez, minisedinta foto, fotografii grupuri invitati, petrecere restaurant pana la final.

Se livreaza clientului:
2 seturi de DVD-uri personalizate care contin:

 • numar nelimitat de fotografii la cea mai buna calitate (uzual 600-1000) selectate si post procesate individual (la nivel de culoare, expunere, claritate, incadrare iar unele cu efecte artistice);
 • peste 50 fotografii digitale prelucrate “artistic”;
 • slideshow pe DVD cu cele mai reusite cadre de la sedintele foto.
 • Un album digital cu design special de botez, coperti din piele si pagini cartonate format 30×30 cm (deschis 30×60 cm), cu 25 deschideri (50 pagini).

Pret pachet servicii: 650 EURO
OFERTA LIMITATA! Pret pachet servicii: doar 600 EURO la achizitionarea impreuna cu un pachet video.

Sesiune artistica de portret ”Trash the Dress” (TTD) sau ”Love in Dress”

Emotiile din ziua nuntii au disparut. Regretam ca timpul petrecut in parc a fost prea scurt sa realizam ce ne-am fi dorit in ziua nuntii. Deja ne-am familiarizat unii cu altii, asa ca cel mai probabil sesiunea foto TTD va crea unele dintre cele mai reusite fotografii ale voastre, care nu veti dori sa lipseasca din albumul de nunta.

TDD se programeaza ulterior zilei nuntii. Se fotografiaza cu mirii, in una sau mai multe locatii, pe parcursul a una sau mai multe ore, in aceeasi zi. Fotografiile se vor livra in format digital, la cea mai buna calitate, pe DVD-uri personalizate, individual procesate la nivel de culoare, expunere, claritate, incadrare, iar unele cu efecte artistice.

Pret pachet servicii: 150 EURO

SLIDESHOW profesional

Un slideshow cu fond muzical, este de mare efect – pune cu adevarat in valoare fotografiile, creand un mod captivant, artistic, de vizualizare a fotografiilor de la eveniment.

 • recreeaza “filmul zilei” prin vizualizarea unui videoclip cu rezumatul evenimentului si sesiunile foto.
 • meniuri si videoclip pentru fiecare etapa a evenimentului (cununia civila, obiceiuri, sedinte foto, cununia religioasa, petrecere restaurant)
 • Se utilizeaza majoritatea fotografiilor de la eveniment.
 • Se livreaza materialul in mai multe formate, cel mai des utilizate: executabil (vizionare HD pe calculator), DVD, BluRay (HD), aditional videoclipul cu rezumatul evenimentului se livreaza si ca fisier video, plus format pentru Youtube.

Pret pachet servicii: 100 EURO